Nou sistemul de rulouri încorporate SDZ

2017-08-04

 

Daca nu puteti vizualiza fotografiile, apasati aici
17
iulie 2017
ALUPROF - Systemy Aluminiowe
 
 
 
Cele mai noi sisteme de
 
Nou sistemul de rulouri încorporate SDZ
 
 
Sistemul de rulouri textile Aluprof
- caracter individual al interiorului
 
 
Nou sistemul de plasă antiinsecte plisse MPH - utilizarea optimă a suprafeței
 
 
 
Realizări noi
Aluprof furnizează soluții pentru o nouă clădire de prestigiu în Manhattan
Sisteme:
MB-SE98 SG
Noutăți
 
Retragerea din ofertă a grilei de ventilaţie hidroscopice EAH
Vă informăm cu privire la retragerea din ofertă a grilei de ventilaţie higroscopice EAH pentru sistemul Opoterm. Aceasta va fi disponibilă până la epuizarea stocurilor. Acest produs va fi înlocuit cu un produs nou.

Vă vom informa când acesta va fi disponibil.  
 
Placă sub arc SPR
Vă informăm, că din data de 01.07.2017 în oferta sistemelor aplicate și a celor sub tencuială va fi introdusă o nouă placă sub arc PSPR/A.
Însă, placa PSPR care a făcut parte din oferta noastră va fi disponibilă până la epuizarea stocurilor.

Mai multe informaţii disponibile în zona autorizată.
 
 
 
Aluprof SmartControl
Compania Aluprof împrospătează layout-ul aplicației Zenpro SmartControl și a numit-o Aluprof SmartControl. Noul aspect al aplicaţiei este foarte modern și prietenos pentru utilizator. Aluprof SmartControl reprezintă o soluţie modernă proiectată cu gândul la asigurarea confortului și siguranței utilizatorilor. Aceasta permite crearea și gestionarea grupurilor de dispozitive cum ar fi rulourile, ușile, jaluzelele de fațadă și copertinele.
 
Plasa antiinsecte din setul de rulouri montată în „orice” loc
Având în vedere confortul și funcţionalitatea sistemelor de rulouri oferite, compania Aluprof a introdus în ofertă soluţia care permite instalarea plaselor antiinsecte din setul de rulouri în orice loc. Acest lucru este posibil datorită  unei noi console din sistemul Moskito KWA-MKT. Aceasta este o soluţie foarte practică pentru locurile unde sunt instalate rulouri fixe și acestea necesită o protecție suplimentară împotriva insectelor.  Aceasta este o soluţie deosebit de convenabilă într-o situație în care o parte a geamului, protejată de rulou, este fixă și prin urmare, nu necesită protecție suplimentară împotriva insectelor.

Mai multe informaţii veţi găsi în Instrucţiunile de montaj KWA-MKT/7 + MZN, disponibile în zona autorizată.
 
 
 
Editorul acestui newsletter este Aluprof SA cu birourile în Bielsko-Biala, ul. Warszawska153, denumită în continuare Aluprof. Newsletter-ul este distribuit regulat de Aluprof pentru o perioadă nedeterminată de timp prin e-mail la adresa utilizatorului. Newsletter-ul Aluprof este gratis și disponibil pentru oricine are o adresa de mail si este interesat de acest newsletter. Newsletter-ul Aluprof conține informații despre Aluprof. În scopul de a comanda și a vă confirma ca destinatari pentru abonarea la newsletter, trebuie să vă înregistrați ca utilizator al site-ului : strefa.aluprof.eu sau architekci.aluprof.eu sau prin introducerea adresei de e-mail pe site-ul www.aluprof.eu/kontakt. www.aluprof.eu/kontakt. Pentru a vă dezabona de la newsletter, faceți clic pe link-ul corespunzător de mai jos. Datele cu caracter personal ale abonaților, prelucrate pentru scopul acestui newsletter nu va fi publicat pe site, nici nu va fi dezvăluit către terțe părți și sunt oferite în mod voluntar, pentru a beneficia de acest newsletter. Aluprof își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile de prestare a serviciului de newsletter. În cazul unei schimbări în termenii și condițiile de mai sus, informațiile vor fi trimise prin e-mail. Aluprof are dreptul de a elimina adresa de email orice abonat din listele de utilizatori, fără a da un motiv. UNSUBSCRIBE .