Új funkcionális megoldás az Aluprof garázskapu rendszereiben

2018-08-02

Newsletter Aluprof

Ha a grafika nem jelenik meg, kattints ide
2
augusztus 2018
 
ÚJ SW 10225 acélcső

Régen várt újdonság az Aluprof cég garázskapu kínálatában az SW102 csőtengely. Ennek a megoldásnak kétszer jobb a teherbírása, mint a korábban általánosan használt AW 125 csőé. A termék a gyártáshoz szükséghez összes komponenssel együtt kapható: a PWA  bővítő, gyűrű, OBS 102H foglalat, valamit menesztők és adapterek  ARD DM59 S102 & ARD L  S102 motorokhoz. Továbbá az új cső három hosszváltozatban lesz kapható,  5,5m, 6m és  7m-esben, ami lehetővé teszi, hogy az előgyártás során keletkező hulladékot minimálisra lehessen csökkenteni. 
 
A beépítési útmutató a zárt zónánkban található.

 
 
HÍREK
 
 
Aluprof redőny-, kapu- és szúnyogháló rendszerek kaphatók BIM technológiával
Tekintettel az olyan megoldások tervezésének megkönnyítésére, mint a külső redőnyök, szúnyoghálók vagy redőnykapuk a kereskedelmi objektumok és lakások építésében, az Aluprof cég kész modelleket alkotott a termékeiből. 

Aktuálisan ezek a fájlok az ebben a szakmában használt, két legnépszerűbb programban érhetők el, ezek az: AutoCad Revit és ArchiCad.

OLVASS TOVÁBB 
 
Opoterm Plus – a ráépíthető rendszer fokozott hőszigetelésű változata
Hogy eleget tegyen az igényesebb tervek követelményeinek, az Aluprof cég az ajánlatát új, OC+ megnövelt hőszigetelési verzióval bővítette az SKT OPOTERM ráépíthető redőnyrendszereknél.

OLVASS TOVÁBB 
 
 
 
 
Szúnyoghálók speciális feladatokra
A keretes szúnyoghálók rendkívül jól használható, ugyanakkor esztétikus védelmet jelentenek a rovarokkal szemben. Leggyakrabban olyan helyiségekben alkalmazzák őket, amelyek különleges védelmet igényelnek, mint a hálószoba, fürdőszoba vagy a gyerekszoba. A legmagasabb kényelmet tartva szem előtt, az Aluprof cég a fix keretes szúnyogháló ajánlatát új szúnyogháló szortimenttel bővítette, amely, a tulajdonságainak köszönhetően, egészen biztososan kielégíti a felhasználók igényeit.

OLVASS TOVÁBB 
 
Redőnytok végprofilok az SRT rendszerhez fa utánzatú színekben
A piaci igényekre reagálva, az Aluprof S.A. speciális gépparkot vásárolt, amely lehetővé teszi, hogy az OPB FLAT és OPB SPACE redőnytok végprofilokat speciális szerkezetű fóliával vonják be, ami fához hasonló hatást kölcsönöz neki. Jelen pillanatban a választékban kétféle színt találnak: winchestert és aranytölgyet. A közeljövőben kapható lesz dió is.
 
 
 
SRT szürke antracit színben
Tekintettel a nagy népszerűségre, aminek az antracit szürke örvend az utóbbi időben, az Aluprof cég úgy döntött, hogy a választékát pont ilyen színárnyalatú, SRT textil roló rendszerekkel bővíti. Ennek köszönhetően az összes látható elem az SRT FLAT, SPADE és FREE rendszerekben, úgy az alumínium, mint a műanyag, 23-as antracitszürke színben lesz kapható.
 
SL ER3 csúszka az új BS 45 / K / ER / 350 redőnytok végprofilokhoz
A márciusban forgalomba hozott, új BS 45/K/ER/350 redőnytok végprofilok választéka keretében, az Aluprof kínálatában megjelent az SL ER3 csúszka. Ennek a kiegészítő elemnek a feladata, hogy még jobban rávezesse a kapu páncélját a lefutókra.
 
 
 
 
A hírlevél kibocsátója Aluprof S.A., székhelye Bielsko-Biała, Warszawska utca 153 sz., továbbiakban: Aluprof. Hírlevél küldése a felhasználó részére az elektronikus postával történik, ciklikus és határozatlan időtartamú email formájában. Az Aluprof hírlevele ingyenes és elérhető az elektronikus posta minden, a hírlevélre feliratkozó, felhasználó részére. Az Aluprof hírlevele az Aluproffal kapcsolatos információt tartalmaz. A hírlevélre való feliratkozás és visszaigazolás a felhasználó regisztrációjával történik a weboldalon: strefa.aluprof.eu vagy architekci.aluprof.eu, vagy a felhasználó email címének megadásával az aluprof.eu/kontakt honlapon. A hírlevél szolgáltatásról való lemondás a lent található megfelelő linkre való kattintással történik. A hírlevélre való feliratkozás során önként megadott személyes adatok nem jelennek meg a honlapon és nem adhatók ki harmadik személynek. Aluprof fenntartja a jogot a hírlevél-szolgáltatás szabályzatának megváltoztatásához. A szabály megváltoztatásáról való értesítés emailben történik. Aluprofnak joga van a felhasználó e-mail címének indoklás nélküli eltávolítására az előfizetőlistáról. UNSUBSCRIBE